Fluisterbootjes

014Giethoorn leent zich uitstekend om zelf te verkennen met een bootje. Middels een fluisterboot en een routekaart kunt u zelf door de dorpsgracht het mooie dorp Giethoorn bewonderen. U vaart onder de vele bruggetjes door en u komt automatisch op het meer het Bovenwiede. Voor de kinderen is dit een hele belevenis. Speciaal voor hen zijn er zwemvestjes aanwezig.

U kunt de fluisterboot voor een uurtje, een aantal uurtjes of de hele dag huren. Dan kunt u onderweg bijvoorbeeld een stop maken bij één van de musea, gaan zwemmen in het Bovenwiede of ergens uitstappen voor een versnapering. Of laat u vervoeren door het prachtige natuurgebeid van Natuurmonumenten De Wieden.

De prijs van een fluisterboot:

6 persoons fluisterboot €15.- per uur

8 persoons fluisterboot € 17.- per uur

Dagprijs van een 6 persoons fluisterboot € 70,-

Dagprijs van een 8 persoons fluisterboot € 75.-

U krijgt een vaarroutekaart mee.

Reserveren wordt aanbevolen

U heeft de tijd aan u zelf, wij noteren de tijd bij vertrek en u rekend bij terugkomst met de fluisterboot af. ( dus u hoeft geen stress te hebben omtrend de tijd )

015Over het parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, een ruime en gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Uitbreiding middels een activiteit, lunch, versnapering onderweg en/of voor groepen ter afsluiting van de dag een barbecue, verzorgd door Rondvaarten & Botenverhuur Van der Zandt.

Wanneer u van te voren bij ons reserveert, bent u zeker van een fluisterboot.